Dan nezavisnosti: Nova prijetnja

Imali smo dvadeset godina za pripremu. Kao i oni.

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja
Dan nezavisnosti: Nova prijetnja
Independence Day: Resurgence (2016)

Sinopsis

Dvadeset godina nakon napada koji je skoro uništio planet, vanzemaljci se vraćaju kako bi se osvetili u eksplozivnom filmskom nastavku blockbustera Dan nezavisnosti! Koristeći vanzemaljsku tehnologiju zaostalu od rata i vođeni briljantnim znanstvenikom Davidom Levisonom (Jeff Goldblum), branitelji svih nacionalnosti razvili su napredan obrambeni program. No ništa nas ne može pripremiti za novu invaziju apokaliptičnih razmjera - osim domišljatosti hrabrih žena i muškaraca koji mogu spasiti naš planet od totalnog uništenja. U filmu glume i Liam Hemsworth, Jesse T. Usher i Bill Pulman. Dan nezavisnosti: Nova prijetnja, film je koji pršti akcijom od početka do kraja!

Glumci i filmaši

RedateljRoland Emmerich

UlogeLiam Hemsworth, Jeff Goldblum i Bill Pullman

ScenarijNicolas Wright i James A. Woods

Info

Datum izdavanja (DVD): 24.10.2016. Datum izdavanja (Blu-ray): 24.10.2016.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »