Deadpool

NAJSEKSI ANTIJUNAK STIŽE I U VAŠE DOMOVE

Deadpool
Deadpool
Deadpool (2016)

Sinopsis

LJUDI, PRIPREMITE VAŠE GRICKALICE! OD STUDIJA KOJI NAM JE DONIO SVA TRI NASTAVKA FILMA TAKEN, DOLAZI NAM DEADPOOL, REMEKDJELO O MARVELOVOM NAJSEKSI ANTIJUNAKU: MENI! ZARONITE DUBOKO (VOLIM OVAJ DIO) U MOJU PRIČU…TIPIČNU PRIČU…O EKSPERIMENTU KOJI POĐE PO KRIVU, NADLJUDSKIM SPOSOBNOSTIMA SAMOISCJELJIVANJA, STRAŠNOJ UNAKAŽENOSTI, CRVENOM SPANDEXU I NEMINOVNOJ OSVETI. FILM PREPLAĆENOG REDATELJA TIMA MILLERA, S POTPUNIM GLUMAČKIM IDIOTOM RYANOM REYNOLDSOM, EDOM SKREINOM, MORENOM BACCARIN, T.J. MILLEROM I GINOM CARANO, DEADPOOL JE FANTASTIČAN FILM S VIŠE OBRATA NEGO ŠTO MOJI NEPRIJATELJI IMAJU IZNUTRICA I SA VIŠE AKCIJE NEGO MATURALNA VEČER. DO JAJA!

Glumci i filmaši

RedateljTim Miller

UlogeRyan Reynolds, Morena Baccarin i T.J. Miller

ScenarijRhett Reese i Paul Wernick

Info

Datum izdavanja (DVD): 13.06.2016. Datum izdavanja (Blu-ray): 13.06.2016.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »