Kako je Gru postao dobar

Je li Gru stvarno odlučio biti dobar!?

Kako je Gru postao dobar
Kako je Gru postao dobar
Despicable Me 3 (2017)

Sinopsis

Ilumination, kompanija koja nam je donijela filmove „Kako je Gru ukrao mjesec“, „Gru na super tajnom zadatku“ i najveći animirani hit 2015. – „Malce“, nastavlja priču o Gruu, Lucy i njihovim kćerima  Margo, Edith i Agnes, i naravno, Malcima u Kako je Gru postao dobar. Nakon što je otpušten iz Anti-Villain Leaguea  jer nije uhitio Balthazara Bratta, posljednjeg zlikovca koji je zaprijetio čovječanstvu, Gru se nađe usred krize identiteta. Kada se pojavi tajanstveni stranac koji ga upozna s činjenicom da ima davno izgubljenog brata koji silno želi biti zlikovac baš poput njega, ovaj bivši super zlikovac će ponovo otkriti kako je dobar osjećaj ponovo biti zao.

Glumci i filmaši

RedateljKyle Balda i Pierre Coffin

UlogeSteve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker

ScenarijCinco Paul, Ken Daurio

Info

Datum izdavanja (DVD): 30.10.2017. Datum izdavanja (Blu-ray): 30.10.2017.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »