Spider-Man: Povratak kući

Tom Holland kako Spider-Man

Spider-Man: Povratak kući
Spider-Man: Povratak kući
Spider-Man: Homecoming (2017)

Sinopsis

Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje svoje uzbudljivo putovanje s novostečenim identitetom u hitu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući i životu s tetom May (Marisa Tomei), a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj uobičajenoj dnevnoj rutini, iako ga u tome ometa  pomisao kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj. Kada se pojavi novi zlikovac - Vulture (Michael Keaton), Peter počne strahovati za sve do čega mu je najviše stalo.

Glumci i filmaši

RedateljJon Watts

UlogeTom Holland, Michael Keaton i Robert Downey Jr.

ScenarijJonathan Goldstein i John Francis Daley

Info

Datum izdavanja (DVD): 06.11.2017. Datum izdavanja (Blu-ray): 06.11.2017.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »