Novosti

26. kolovoza novi album Céline Dion "Encore un soir"

Objavljeno:

26. kolovoza novi album Céline Dion "Encore un soir"

26. kolovoza izlazi novi album Céline Dion " Encore un soir" koji je nedavno najavljen i istoimenim singlom.

Za naslovnu pjesmu je zaslužan Jean-Jacques Goldman. Legendarni Francis Cabrel i Serge Lama su prvi put pisali pjesmu za Céline. Među tekstopiscima na albumu su već poznati suradnici, ali i nova imena: Jacques Veneruso, Grand Corps Malade, Zaho i Florent Mothe et Mutine. Budući da je Quebec uvijek blizu srca slavne pjevačice, željela je odati počast bogatom glazbenom repertoaru toga grada. Stoga je reinterpretirala pjesmu "Ordinaire" Marca Dupréa, multiplatinastog glazbenika iz Quebeca koji je također surađivao na nadolazećem albumu Céline Dion.

Na albumu je i pjesma Daniela Picarda "“À la plus haute branche”, odnosno pjesma koja je odabrana između 4 000 prijavljenih pjesama na natječaju objavljenom na internetskoj stranici pjevačice.

Céline  nakon rasprodanih koncerata u Parizu i Antwerpu, gdje ju je vidjelo ukupno 140 tisuća obožavatelja, nastavlja s turnejom. Održat će ukupno 28 koncerata u sljedećim gradovima: Montréalu (10 koncerata), Quebec Cityju (5 koncerata) i Trois-Rivièresu (2 koncerta).

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »