Novosti

2CELLOS snimili predivan spot na Zlatnom ratu!

Objavljeno:

2CELLOS obradili Vangelisa na Zlatnom ratu!
Pogledajte "Chariots of Fire"
2CELLOS su danas objavili novi spot, a snimili su ga na predivnoj bračkoj plaži Zlatni rat. Režiju spota potpisuje Darko Drinovac, a ekipa je ovoga puta snimala video za prepoznatljivu Vangelisovu glazbenu temu  iz filma “Chariots of Fire” (Vatrene kočije) iz 1981. Luka i Stjepan su na svojim violončelima i u svojim aranžmanima izveli glazbenu temu koja u filmu prati dvojicu atletičara koji su se natjecali na Olimpijskim igrama 1924. godine. 

Kao i posljednjih nekoliko spotova, i ovaj video uradak je preksrasna razglednica i promocija hrvatskog Jadrana, konkretno Zlatnog rata.

“Chariots of Fire” je objavljena na hvaljenom i aktualnom albumu “Score” kojeg su 2CELLOS snimili s Londonskim simfonijskim orkestrom.

2CELLOS 2. srpnja nastupaju u pulskoj Areni!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »