Novosti

2CELLOS svirali u čast Pavarottiju!

Objavljeno:

2CELLOS svirali u čast Pavarottiju!


Izvedbama  skladbi “La donna è mobile” i “O Sole Mio”, Luka  Šulić i Stjepan Hauser oduševili su prošloga tjedna krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom Lucianu Pavarottiju, jednom od najznačajnijih tenora. Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Placido Domingo, Eros Ramazzotti, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi. Ovaj svečani event je zabilježen i TV prijenosom na RAI 1 pa ga je uz 12 000 sretnika u  jednom od najljepših amfiteatara gledalo ukupno oko 5 milijuna gledatelja.

“O Pavarottiju uvijek pričamo samo sve najbolje jer je uistinu najveći, bila nam je čast svirati “O Sole Mio” i “La donna è mobile”. Sudeći po pljesku i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih glazbenika se već dobro znamo, primjerice Zuccherom i uvijek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih glazbenika”, poručuju Luka i Stjepan  koji su već 8. rujna nastupili u Rimu na “Celebrity Fight Night”. Ondje su pozornicu dijelili sa Stevenom Tylerom, Eltonom Johnom, Bocellijem…

Među gostima u publici je bio i slavni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero, a pošto su Luka i Stjepan veliki fanovi nogometa, i s njim su se družili nakon koncerta.

Ne propustite novo deluxe izdanje 2CELLOS “Score”!

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »