Novosti

Alicia Keys objavila novu pjesmu! Novi album 4. studenoga!

Objavljeno:

Alicia Keys objavila novu pjesmu! Novi album 4. studenoga!

Alicia Keys danas je objavila predivnu novu pjesmu "Blended Family (What You Do For Love)" feat. A$AP Rocky.

"Moja nova pjesma "Blended Family (What You Do For Love)", inspirirana je mojim osobnim obiteljskim putovanjem na kojem sam se bavila dubljim razumijevanjem, suosjećanjem, podrškom i ljubavlju.", kaže Alicia, napominjući kako je moderna obitelj sačinjena od raznih predivnih ljudi koji na prvo mjesto stavljaju ljubav.

Pjesma će biti objavljena na njenom nadolazećem albumu "HERE" koji izlazi 4. studenoga (RCA/Menart). Bit će to šesti studijski album Grammyjem nagrađene pjevačice (15 puta).

Na albumu su uz Aliciju radili: tekstopisac i producent Mark Batson; reper i producent Swizz Beatz te njen dugogodišnji suradnik, tekstopisac Harold Lilly. S ovim je albumom Alicia napravila listu stvari o kojima želi razgovarati i teme koje želi istraživati. Rezultat je i na albumu - govori o njenim korijenima u New Yorku i hip hop kulturi. Od humanih uvjeta pa do globalne politike, album "HERE" prikazuje sve do čega je Aliciji Keys stalo. Glazba na albumu se stapa s njezinim pogledom na sirovu humanost i na to tko je ona danas kao žena i kao umjetnica.  Slavna će pjevačica 9. listopada na tajnoj lokaciji u New Yorku održati besplatan koncert za obožavatelje.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »