Novosti

Cesaricu za Radijski hit godine osvojio je Matija Cvek

Objavljeno:

Cesaricu za Radijski hit godine osvojio je Matija Cvek

Foto: Matej Grgić

Statuu za Radijski hit godine glazbene nagrade Cesarica ove godine odnio je Matija Cvek za pjesmu "Ptice" koja je punih godinu dana bila jedna od najemitiranijih pjesama u radijskom eteru.

S tom je pjesmom osvojio i prošlogodišnji Zagrebački festival, a publika je odlučila da su njegove „Ptice“ najbolja pjesma i proglasili je Hitom siječnja za nagradu Cesarica.

Ovaj samozatajni, ali izuzetno karizmatični mladi glazbenik, profilirao se u pjevača sa stavom i glasom i to pokazuje svakom novom pjesmom.

Hit siječnja nije jedina nagrada koju je ove godine dobio od publike. Za hit srpnja proglašna je pjesma „Zaplesala je s ljetom“ koju je izveo s Markom Kutlićem.

Sinoćnju dodjelu Matija je otvorio upravo s pjesmom „Ptice“, a pjesmu „Zaplesala je s ljetom“ je izveo sam.

„Hvala vam svima što ste me razveselili s ovom nagradom. Hvala svim radijskim urednicima koji su prepoznali ovu pjesmu. Prvenstveno hvala publici koja je napravila da cijela prošla godina bude predivna i da imam  toliko lijepih dojmova i uspomena s ovom pjesmom. Žao mi je što Marko Kutlić nije uspio sa mnom izvesti pjesmu „Zaplesala je s ljetom“. Svi mu želimo  brzo ozdravljenje, a siguran sam da će biti bezbroj prilika da zajedno nastupamo s ovom pjesmom. Čestitam i pobjednicima svih Cesarica. – rekao je Matija Cvek

Čestitamo Matiji i svim ostalim dobitnicima!

Pjesmu „Ptice“ Matije Cveka slušajte i digitalno:

https://bfan.link/ptice-1

 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »