Novosti

„Daydreaming“ je engleska verzija pjesme „Budan sanjam“ koju donosi Elvis Sršen NoA

Objavljeno:

„Daydreaming“ je engleska verzija pjesme „Budan sanjam“ koju donosi Elvis Sršen NoA

Prije mjesec dana, Elvis Sršen NoA je predstavio pjesmu „Budan sanjam“ koja je prvotno bila i napisana na engleskom jeziku, ali ju je NoA preveo i objavio kao pjesmu „Budan sanjam“. Radiofonična pjesma brzo je našla svoj put do radijskih urednika i osigurala svoje mjesto među najslušanijim singlovima u Hrvatskoj.

NoA danas predstavlja originalnu verziju te pjesme i za nju pripadajući spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

 

“ 'Daydreaming' sam napisao prije 8 godina kada sam se preselio u Split. Prva verzija pjesme izašla je iz mene u akustičnom / country stilu što je bilo vrlo neobično jer nisam baš slušao country glazbu, a većina moje glazbe (barem u mojoj glavi) temelji se na funku i popu. Dakle, tada nisam znao što da radim s tim i samo sam je spremio u jedan folder na kompjuteru u kojem čeka još nekoliko pjesama na engleskom jeziku. U cijeloj 2019. godini radio sam sa svojim prijateljem i kolegom, producentom i skladateljem Vojanom Koceićem i pjesmu smo iskopali i dali joj novi život s potpuno drugačijim, modernim aranžmanom.

Iako sam hrvatsku verziju pjesme napisao s vrlo talentiranom Anom Žalac koja je već radila nekoliko pjesama sa mnom, englesku verziju sam napisao samo ja. Bilo je to drugo vrijeme i tražio sam nešto što sam sada napokon i pronašao tako da sam baš sretan i radi pjesme i sebe.

Redatelj glazbenog spota opet je Dean Bubić, vrlo nadareni režiser koji moje osnovne ideje stapa sa svojima i lako ih pretvara u dobru priču. Lokacije videa su Trogir (Park Garagnin-Fanfogna) i Split. Željeli smo povezati dvije suprotne stvari, toplinu prirode i hladan gradski beton.

Glavna zvijezda spota je vrlo nadarena i prekrasna Mia Juričić koja zna pjesmu od njenog nastanka tako da joj nije bio problem uživit se u ulogu. Prethodno su u mojim spotovima bile njezine sestre Petra i Doris Pecotić i glavna zvijezda pas Simba. Moja Splitska obitelj.“ – rekao je Elvis Sršen NoA

 

Pjesmu „Daydreaming“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/147032070

Nou pratite na njegovom InstagramuFacebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »