Novosti

Dubioza kolektiv proslavila izlazak novog albuma i pozvala na sutrašnji koncert u Arenu Zagreb

Objavljeno:

Dubioza kolektiv proslavila izlazak novog albuma i pozvala na sutrašnji koncert u Arenu Zagreb

Foto: Lukša Marotti

 

Novi album Dubioze kolektiv, „Pjesmice za djecu i odrasle“  u ponedjeljak je ugledao svjetlo dana! Bend je izlazak albuma jučer proslavio potpisivanjem CD-ova u zagrebačkom Avenue Mallu ispred Menart multimedijalne knjižare.

Veliku radost što su upoznali svoj omiljeni bend, pokazali su svi prisutni, a posebno oni najmlađi koji su strpljivo čekali potpisani album i slikanje s članovima Dubioze kolektiva!

Novi album Dubioze kolektiv osim u standardnom formatu, izašao je i u posebnom izdanju kao slikovnica za djecu i odrasle, a možete ga kupiti u svim CD shopovima, Menart multimedijalnoj knjižari  i u Tisak medija centrima!

Za nešto više od 24 sata, jedan od najvećih regionalnih bendova stat će se na pozornicu Arene Zagreb koji je već mjesecima jedan od najiščekivanijih koncerata!

Dubiozni tjedan se nastavlja i dalje, a kulminacija je sutra u Areni Zagreb od 21 sat!

 

 

  

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »