Novosti

Dubiozina "Himna generacije" ujedinila Internet!

Objavljeno:

Dubiozina "Himna generacije" ujedinila Internet!

“Jako nam je drago da nas je Reddit zajednica nominovala na ovom internetskom Eurosong-u za siromašne i da smo uvjerljivo pobijedili jaku konkurenciju. U isto vrijeme nam je drago da se BiH ni ove godine ne takmiči na pravom Eurosong-u. To je svakako samo bacanje para, jer nit’ oni hoće da nas prime u Europu nit’ mi imamo viziju”, izjavili su u svom stilu članovi Dubioze.

Dubioza kolektiv uvjerljivo je pomela konkurenciju s „Himnom generacije“ za koju doslovno možemo reći da je himna Interneta. Korisnici su predlagali pjesme iz svake zemlje nakon čega je baš kao na pravom Eurosongu uslijedilo glasanje. „Himna generacije“ dobila je 234 boda, što je čak 38 bodova više od drugoplasirane Albanije.

Hrvatske boje branila je grupa Krankšvester s pjesmom "Gaber" koja se našla na visokom 10.mjestu ispred Velike Britanije koju je predstavljao George Ezra s pjesmom „Paradise“.

Od ukupno 23. zemlje, naši susjedi Slovenci su u ukupnom poretku na 21. mjestu, a Srbi na posljednjem s tek 2 boda.

Pjesma „Himna generacije“ objavljena je prije nešto više od godinu dana i broji preko 8 milijuna pogleda na YouTubeu, a nalazi se na albumu "Pjesmice za djecu i odrasle" koji je izašao krajem 2017. godine.

Cijeli album „Pjesmice za djecu i odrasle“ možete slušati i na Deezeru.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »