Novosti

Elvis Sršen NoA u četvrtak, 19. ožujka, u Malom pogonu Tvornice Kulture predstavlja svoju „Iluziju“

Objavljeno:

Elvis Sršen NoA u četvrtak, 19. ožujka, u Malom pogonu Tvornice Kulture predstavlja svoju „Iluziju“

Elvis Sršen NoA slavi izlazak svog prvog autorskog albuma pod nazivom „Iluzija“, a promociju će održati u Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak 19.3. od 20 sati!

Ulaz je slobodan!

Na ovom linku pratite sve informacije oko promocije: https://bit.ly/38nDlow

NoA je objasnio da je ovo ne samo njegov album prvijenac već i dokument njegovog glazbenog putovanja. U vrijeme današnje brze i instant glazbe, već u prvim taktovima ovaj album djeluje kao iluzija na glazbenoj sceni.

Slušajući album cilj je bio da slušatelj doživi i moje muzičko putovanje kroz vrijeme te da na jednom mjestu objedinim sve glazbene pokuse koje sam radio. Album je nazvan „Iluzija“ ne samo zbog pjesme koja je na njemu, već i zbog toga jer sam njegov izlazak toliko dugo priželjkivao da se činilo stvarno kao iluzija. Želim da slušajući album publika doživi
moju glazbenu priču i bude dio moje glazbene arke.
Sedam godina rada, uspona i padova, tuge i radosti, svega je bilo. Puno dragih prijatelja, glazbenika dalo je svoj doprinos ovom albumu.
Neki zbog svojih obaveza više nisu stalni članovi benda ali često gostuju na svirkama pa će na ovoj promociji bit Best Of: FunkBlasters.
”- izjavio je NoA

Uz 13 autorskih pjesama, na albumu se nalaze i zanimljive suradnje kako sa stranim, tako i s domaćim glazbenicima. Svakako se ističu pjesme nastale u suradnji s bendom legendarnog i višestruko nagrađivanog kralja pozornice Prince-a, kao i pjesma s kojom je osvojio nagradu na Splitskom festivalu za najbolji aranžman 2018. te dueti s Ivanom Kindl i Leom Mijatović.

Cijeli album možete poslušati i digitalno:

https://backl.ink/97200895

 

Nou pratite na njegovom Instagramu i  Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »