Novosti

Energičnu i plesnu pjesmu predstavlja Noelle s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu

Objavljeno:

Energičnu i plesnu pjesmu predstavlja Noelle s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom Halo kojeg je izvela u suradnji sa ZETZ-om i s kojim je osvojila vrhove top lista, NOELLE predstavlja pjesmu „Ne laži“.

I ovaj put  radi se o energičnoj plesnoj pjesmi s kojom će se ove godine publici predstaviti na CMC festivalu.

Zarazna melodija refrena i fraza „ne laži“ koju čujemo ili pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i  teško ih je istjerati iz glave. Pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan Ivan Zečić (ZETZ).

Spot je u pripremi, a dok ne bude predstavljen, pjesmu „Ne laži“ poslušajte na linku:

 

 

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom s kraja devedesetih. Producent i autor pjesme „Ne laži“, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk s modernim zvukom današnjice. Na taj je način pjesmi udahnuo dašak nostalgije te je istodobno pjesmu obogatio brojnim asocijacijama na Noelleine glazbene uzore. Pjesma „Ne laži“ tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost koje se uvijek lijepo sjetiti.

„Ovom prilikom zahvaljujem se svim dragim ljudima na radijskim postajama koji su nam pružili potporu i koji su pjesmu „Halo“ toliko rado emitirali. To nam jako puno znači i daje nam poticaj da nastavimo još bolje i jače.  Pjesma  „Ne laži“ opisuje stvarnu životnu situaciju u kojoj se našao gotovo svatko od nas i s kojom se svatko može poistovijetiti. Sjetite se koliko ste puta bili u situaciji da ste svjesni da vas netko laže, a vi se toj osobi to ne usudite reći. Toleriranjem nečijih laži prešutno dajemo poticaj da nas i dalje nastave lagati. Ova je pjesma na neki način poruka svima da ne prelaze preko laži, nego da jasno i otvoreno kažu „Ne laži“. – završila je Noelle.

 

Pjesmu „Ne laži“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146837150

 

Noelle pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »