Novosti

Justin Timberlake sutra objavljuje novi singl, a 2.2. novi album!

Objavljeno:

Justin Timberlake sutra objavljuje novi singl, a 2.2. novi album!

Justin Timberlake sutra objavljuje dugoiščekivani singl „Filthy“, a 2. veljače objavljuje četvrti studijski album „Man Of The Woods“  (RCA Records/Menart). Na albumu supotpisuje tekstove i produkciju.

Trailer

Vlasniku deset Grammyja i četiri Emmyja, ovo je najambiciozniji album do sada – zvučno i tekstualno. Kombinirajući zvukove tradicionalnog američkog rocka s modernim utjecajima suradnika: The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys, novi Timberlakeov materijal istražuje storytelling inspiriran njegovim sinom, njegovom ženom i osobnim putovanjem od Memphisa pa do ovdje gdje je danas.

Raznobojan i futuristički spot za „Filthy“ režirao je Mark Romanek. Plesni spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj posljednji izum.

Prije objave albuma, Timberlake planira objaviti još tri spota, od kojih će svaki biti jedinstven i u režiji različitih redatelja.

Dva dana nakon objave albuma, Tibmerlake će nastupiti u slavnom poluvremenu Super Bowla (Pepsi Super Bowl LII Halftime Show).

Justin Timberlake, talentirani glumac i glazbenik, do sada je u karijeri prodao više od 32 milijuna albuma, a prethodna 3 albuma su dostigli platinaste i multiplatinaste naklade diljem svijeta.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »