Novosti

Leonard Cohen u jesen objavljuje novi album "You Want It Darker"

Objavljeno:

Leonard Cohen u jesen objavljuje novi album "You Want It Darker"

Sony Music s ponosom najavljuje novi Cohenov album "YOU WANT IT DARKER". Legendarni glazbenik Leonard Cohen i Sony Music uspješno surađuju više od pet desetljeća. Osamdesetdvogodišnji Leonard Cohen će objaviti novi album, a oni sretnici koji su ga čuli tvrde da je u pitanju remek djelo koje ne odstupa od Cohenove prepoznatljivosti. Novih devet pjesama na albumu izlazi u jesen i predstavljaju moderne klasike koji i dalje uzbuđuju te iznenađuju.

Beskompromisan "YOU WANT IT DARKER",  najnovije je poglavlje Cohenovog doprinosa suvremenoj glazbi čime nas veliki umjetnik nastavlja inspirirati.  "YOU WANT IT DARKER"  je četrnaesti studijski album u karijeri Leonarda Cohena, a producent je njegov sin, Adam Cohen.

LEONARD COHEN "YOU WANT IT DARKER"

Producent: Adam Cohen

 1. “You Want It Darker”
 2. “Treaty”
 3. “On the Level”
 4. “Leaving the Table”
 5. “If I Didn’t Have Your Love”
 6. “Traveling Light”
 7. “Seemed the Better Way”
 8. “Steer Your Way”
 9. String Reprise/ Treaty
 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »