Novosti

Manntra obradila pjesmu Billie Eilish iz novog filma o James Bondu

Objavljeno:

Manntra obradila pjesmu Billie Eilish iz novog filma o James Bondu

„No time to die“ naziv je novog filma o James Bondu koji u kina dolazi 8.10., a naslovnu pjesmu koju pjeva Billie Eilish, u svom je prepoznatiljivom stilu obradila grupa Manntra.

Iako spremaju svoj novi autorski materijal koji će uskoro i predstaviti, pokazali su da se izvrsno snalaze u obradama pop pjesama pa je tako ova pjesma dobila svoje odlično metal izdanje.

„Poprilični smo fanovi filmova James Bonda iz doba Sean Conneryja i Roger Moora. Ovaj novi James Bond previše radi, a malo se odmara za razliku od njegovih prethodnika, ali svejedno je ovaj film dobio jako dobar soundtrack i naslovnu pjesmu koju čim smo čuli znali smo da se može dobro uklopiti u Manntrin zvuk.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

Kako zvuči Manntrina obrada Billie Eilish, poslušajte na sljedećem linku:

 „'No time to die' je prva pjesma s našeg mini EP-ja koji će se sastajati samo od prepjeva i bit će objavljen do kraja ove godine.“ – rekli su iz benda

 

Pjesmu „No time to die“ slušajte i digitalno:

 

https://bfan.link/no-time-to-die-manntra

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »