Novosti

Mario Huljev predstavlja novu pjesmu “Bezobrazno lijepa”

Objavljeno:

Mario Huljev predstavlja novu pjesmu “Bezobrazno lijepa”

Mario Huljev, Porinom nagrađivani  pjevač nastavlja s predstavljanjem novih pjesama koje će se naći na njegovom trećem albumu, a koji će zajedničkim snagama objaviti Sipa Music i Menart.

 

Nakon pjesama "Otrov"  koji je snimio u suradnji s grupom Connect  i  "Negdje Daleko", Mario Huljev nastavlja eksperimentirati s novim zvukom, ali i dalje unutar granica pitkog i radiofoničnog soul-popa.

Pjesma "Bezobrazno Lijepa" modernog je aranžmana i ljubavne tematike, a potpisuje ju Lana Mia. Aaranžman je djelo dvojca Silvio Pasarić i Domagoj Perišić dok je za produkciju pjesme odgovoran Mark Silver.

"Bezobrazno lijepa je pjesma koja govori o opijenosti ljepotom. Kada je ljubav toliko jaka, čvrsta i pouzdana da nema ni granica ni srama, onda je to “bezobrazna” ljepota. Nadam se da će se mnogi pronaći u barem jednom stihu ove na izgled proste i obične pjesme. Dublja poruka postoji, samo je treba pronaći." – rekao je Mario Huljev

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »