Novosti

Meritas - Dok čekamo dan, s lica skidamo noć..

Objavljeno:

Meritas - Dok čekamo dan, s lica skidamo noć..

Dok publika čeka njihov novi album, bend Meritas predstavlja novi singl - Dok čekamo dan.

Novom pjesmom iznova su se zaigrale donoseći zvuk proljeća i svježinu slušateljima. Poput kjaroskuro poteza tako i one svjetlom i sjenovitom bojom svojih glasova stvaraju prepoznatljivu sliku i u ovoj novoj pjesmi.

Nakon pjesama „Pričaj mi“ koja je prije godinu i pol najavila novi album te osvojila slušatelje i urednike, pjesma „Ova ljubav“ otišla je stepenicu više obilježivši radijski eter 2017. godine uz titulu jednog od najemitiranijih singlova prošle godine.

„Dok čekamo dan“ nastavlja niz prepoznatljivog Meritas zvuka i u 2018. godini, uz treperavu atmosferu duž čitave skladbe i zarazni refrenski zalet.

„Uživale smo stvarajući ovu pjesmu! Nadamo se da će slušatelji to osjetiti i da će im se svidjeti kao i naše prethodne pjesme. „Dok čekamo dan“ smo radile polako i bez pritiska, nastavljajući predstavljanje pjesama s novog albuma i htjele smo našoj publici dati isti, a opet drugačiji doživljaj naše glazbe. Mislim da smo, uz pomoć super ekipe, i uspjele - izjavile su Meritas povodom premijere pjesme.

Autorice glazbe nove pjesme su Anita Valo i Meri Jaman, za zanimljiv tekst zaslužna je Arjana Kunštek dok su producenti provjeren dvojac - Pavle Miholjević i Jura Ferina.

Dok čekamo dan, s lica skidamo noć..

Novu pjesmu grupe Meritas slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/58933222

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »