Novosti

Meritas - pjesma „Pričaj mi“ osvojila nagradu za hit mjeseca

Objavljeno:

Meritas - pjesma „Pričaj mi“ osvojila nagradu za hit mjeseca

Tek što su sjajnim koncertom u ponedjeljak trijumfirale u Klovićevim dvorima pokazujući nam raskoš i snagu svojih live uprizorenja, nagrađene su od hrvatskih radijskih centara nagradom Hit mjeseca za pjesmu „Pričaj mi“. Saznale su to prilikom gostovanja kod Zlatka Turkalja u emisiji Svijet diskografije na HR2 i bile iskreno dirnute.

„Lijepo je kad se nešto u što vjeruješ poklopi s ukusom onih koji su nam produžena ruka, radijskih urednika i kad nam pruže prostor da naša glazba kroz radijski eter dođe do slušatelja. Ne dobivamo često nagrade. Velika hvala svim slušateljima kojima se svidjela naša pjesma, a na kraju posebno svima koji su s nama radili na njoj.“

Pjesma „Pričaj mi“ odlučno se zakotrljala radijskim eterom te se već 10 tjedana nalazi među top 10 najemitiranijih novih pjesmama u radijskom eteru. Ovo je pjesma koja otvara pjesmaricu njihovog sedmog po redu albuma na kojem rade s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem.

Spot za pjesmu "Pričaj mi" pogledajte na sljedećem linku

Zadovoljne i mirne u svojoj odlučnosti da strpljivo stvaraju i daju najljepše od sebe, Anita Valo i Meri Jaman jednostavno žive svoj cjeloživotni glazbeni cilj.

Čini se da su Anita i Meri ušle u novo razdoblje u kojem se sve odavno zasluženo slaže jedno na drugo. Kao i uvijek, zahvalne na svakoj novoj pjesmi i prilici da je predstave publici, kako radijskoj tako i koncertnoj, tijekom ljeta vas sa svojim glazbenicima očekuju u Livnu, Betini, na Korčuli, u Umagu, Rovinju.

 

Meritas možete pratiti na njihovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »