Novosti

MILLION Slavka Remenarića & GOT – "Ljubav napada”, odlična pjesma sa zaraznim refrenom, snimana u Zagrebu i Kuala Lumpuru

Objavljeno:

MILLION Slavka Remenarića & GOT – "Ljubav napada”, odlična pjesma sa zaraznim refrenom, snimana u Zagrebu i Kuala Lumpuru

Četvrti singl projekta Million Slavka Remenarića, suosnivača grupe Boa, i njegova potraga za pravim glasom dovela ga je do Kuala Lumpura i Luke Kunčevića.
 
“Potraga za glasom za novu pjesmu trajala je dugo. Producent Dus i ja vidjeli smo u njoj veliki potencijal, samo je trebalo naći točno odgovarajući vokal. Pregledao sam sve Voiceove, RockOffove itd, i čuo super vokale, ali nijedan nije odgovarao za ovu pjesmu. Jedno jutro me je Dus nazvao i pitao: “Da li se sjećaš onog vokala, koji je pjevao obradu pjesme White Christmas? To je to za nas.“ Nismo znali tko to pjeva.” priča Remenarić.
 
Zvonimir Dusper Dus dao se u potragu po internetu i uspio naći ‘vlasnika’ glasa kojeg su tražili. To je Luka Kunčević, koji je bio vođa i vokal odlične zagrebačke grupe GOT. Godine 2006. Luka odlazi u Maleziju i postaje kompozitor br.1. malezijske filmske glazbe, te osvaja brojne nagrade .
 
Remenarić nastavlja: “Poslali smo mu pjesmu, svidjela mu se i odlučili smo pokušati. Luka je snimio demo vokale u svom studiju u Kuala Lumpuru. To je bio glas koji smo tražili! Bez obzira na 9424 kilometra između nas odlučili smo raditi zajedno. WhatsApp se žario od razmjene ideja. To više nije bila samo glazbena suradnja, nego klik, možda „početak jednog divnog prijateljstva“. Reagirali smo na ideje onog drugog, nadopunjavali se i kao u nekoj igrici, prelazili sa nivoa na nivo. Stvar je dobivala željeni oblik. Nakon mjesec i pol dana rada rekao sam: ”Stop,dečki ,to je to. Genijalno!!!”
 
Kao i za pjesmu, snimanje spota odvijalo se na relaciji Kuala Lumpur - Zagreb. Režiju spota potpisuje Luka Kunčević a sniman je smarphonima na lokacijama dva grada, a pogledajte ga na linku:“Luka je pustio stvar svom prijatelju Dainu Saidu, čuvenom malezijskom redatelju, dobitniku najprestižnijih azijskih filmskih nagrada. Pjesma ga je osvojila i tu večer je u opuštenoj atmosferi napravio nekoliko fotografija Luke,koje su sada u spotu.”
 
Slavko Remenarić, autor pjesme istu opisuje kao “dizalicu” sa zaraznim refrenom koju želite uvijek iznova slušati.
 

Novu pjesmu koju predstavlja Million i GOT slušajte na sljedećem linku:

https://backl.ink/146978388

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »