Novosti

Najemitiraniju radijsku pjesmu s nadolazećeg CMC festivala ima Noelle – pogledajte spot za pjesmu „Ne laži“

Objavljeno:

Najemitiraniju radijsku pjesmu s nadolazećeg CMC festivala ima Noelle – pogledajte spot za pjesmu „Ne laži“

Foto: Marko Džavić

 

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom „Halo“ kojeg je izvela u suradnji sa ZETZ-om i s kojim je osvojila vrhove top lista, NOELLE vam predstavlja video spot za pjesmu „NE LAŽI“. I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi s kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza „Ne laži“ koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Potvrda tome je njen ulazak na visoko 4. mjesto nacionalne top liste  HRTOP40. Pjesmu objavljuje Menart, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom s kraja devedesetih. Producent i autor pjesme, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk s modernim zvukom današnjice.  Pjesma „Ne laži“ tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost. Video spot za pjesmu "Ne laži" sniman je u prostoru tvornice obuće Borovo, a pogledajte ga na sljedećem linku:

 

 

Za koreografiju, kostimografiju i scenarij ponovno se pobrinula sama Noelle. Time je ponovno pokazala svu raskoš i šarolikost svog talenta. Rijetki su ljudi koji djeluju na više različitih polja, a istovremeno su uspješni. Svojim emotivnim i energičnim plesnim pokretima Noelle sugestivno dočarava priču pjesme i time pojačava ukupan dojam koji pjesma ostavlja na gledatelje.  Spot je sniman u režiji  Marka Džavića i Domagoja Oklopčića, a u spotu pored Noelle plešu članice njezinog plesnog studija "Illusion".

Pjesma „Ne laži“, osim po zvuku, ističe se i po neobičnoj poruci koju prenosi. Naime, tekst pjesme govori o stvarnim i čestim životnim iskustvima u kojima se svako može prepoznati. Gotovo se svakodnevno susrećemo sa lažima pa makar i onima najistinitijima. Često je baš svima jasno da netko laže, ali se nitko toj osobi ne usudi reći da prestane lagati. Noelle u ovoj pjesmi poručuje upravo to i obraća se svima koji su nas lagali, a kojima nismo imali snage reći – „Ne laži“.

„Izuzetno me veseli da je publika u kratko vrijeme tako lijepo prihvatila moj novi singl „Ne laži“ koji je odmah ušao na sam vrh top lista i time prati uspjeh mog prethodnog singla. Isto tako se radujem i s nestrpljenjem očekujem moj skori nastupu na CMC festivalu u Vodicama. Velika pozornica, rasvjeta i brojna publika, bit će dodatni motiv da dam sve od sebe i pokažem se u što boljem svjetlu. Spoj pjesme i plesa nije nešto što se tako često može vidjeti na domaćoj glazbenoj sceni, a to je moj najveći adut. To je nešto po čemu se razlikujem od ostalih izvođača. CMC festival mi je ostao u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere.“ – rekla je Noelle

Prema trenutnim podacima, "Ne laži" je u radijskom eteru najemitiranija pjesma CMC festivala.

„Ovom prilikom zahvaljujem se svim dragim ljudima na radijskim postajama koji su nam pružili potporu i pjesmu „Ne laži“ emitirali u tolikom broju. Od srca im veliko hvala na tome! završila je Noelle.

 

Pjesmu „Ne laži“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146837150

 

 

Noelle pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »