Novosti

Najemotivnija pjesma do sada – pogledajte bajkoviti spot za novu pjesmu Lee Mijatović

Objavljeno:

Najemotivnija pjesma do sada – pogledajte bajkoviti spot za novu pjesmu Lee Mijatović

Dok su u punom jeku pripreme za najvažniji dan u njezinom životu, Lea Mijatović predstavlja novu pjesmu, izuzetno emotivnu baladu „Sanjam te“. Ekipa koja uz Leu stoji od samog početka njezine solo karijere, zaslužna je i za ovaj singl. Igor Ivanović i Marko Vojvodić autori su glazbe i teksta najemotivnije Leine pjesme koja dolazi baš u pravom trenutku.

„Osim oduševljenja samom pjesmom komentari mojih najbližih kad su čuli "Sanjam te" su uglavnom bili: 'Lea jesi ti pisala ovaj tekst? Zvuči kao da jesi'...mislim da je takav komentar veliki kompliment za suradnju između mojih autora i mene jer ustvari daje do znanja koliko smo povezani u ovome što radimo i koliko se razumijemo. Nema veće sreće za izvođača od one kad uz sebe ima autorsko producentski tim koji prepoznaje i osjeća ono što izvođač želi izraziti. Ovaj put su mi Igor i Marko priuštili da izrazim emocije koje trenutno proživljavam u životu i da se raspjevam u ovoj predivnoj baladi. – rekla je Lea Mijatović

U režiji deciBel studija snimljen je bajkoviti video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

Video spotom su htjeli usmjeriti sav fokus na pjesmu i emociju koju ona nosi. U cijeloj jednostavnosti spota Lea i njezina ekipa pokazali su raskoš jednog dijela Lijepe naše, točnije kanjon rijeke Zrmanje i Tulove grede na Velebitu.

„Snimanje je bilo prava avantura, pored bure u podnožju Velebita i penjanja na Tulove grede po šljunčanom putu izgrađenom u 19. stoljeću, cijeli dan smo strepili od zmija koje na sreću taj dan nismo sreli.“ – zaključila  je Lea

Novu pjesmu Lee Mijatović slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/65099602

 

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »