Novosti

NoA i Lea Mijatović dolaze na Zagrebački festival s pjesmom „Pogled kao plamen“

Objavljeno:

NoA i Lea Mijatović dolaze na Zagrebački festival s pjesmom „Pogled kao plamen“

Foto: Jupiter media

Na pozornicu Zagrebačkog festivala idući petak, 25. 1. , stat će NoA i Lea Mijatović koji su udružili snage i snimili pjesmu „Pogled kao plamen“. Pjesma govori o prekretnici između dvoje ljudi i o tome koliko je ljubav jaka i može li pobijediti i oprostiti sve.

„Mlada redateljica Petra Oreč (Jupiter media) imala je ideju da u jednom minimalističkom pristupu izvuče iz nas jake emocije kroz pokret, geste lica i igru svjetala. Mi smo joj se apsolutno prepustili i mislim da smo zajedno uspjeli kroz ovaj spot staviti glavni reflektor na samu pjesmu.“ - rekla je Lea Mijatović

 

Pogledajte spot na sljedećem linku:

Svoj osvrt na suradnju dao je i NoA:

„Budući da pjesma govori o ljubavi, ali i borbi i neodlučnosti, kroz video smo htjeli pokazati upravo to unutarnje previranje dvoje ljudi. Bojama i efektima htjeli smo dočarati plamen i izgaranje, a našim siluetama, izmjenama i pokretima tu nedorečenost, dvojbu i unutarnji nemir. Ovo je priča o odnosu dvoje ljudi, koji su stavljeni u sam fokus videa. A izmjenama boja, silueta i stvaranjem kontrasta htjela se pokazati dualnost i dinamika tog odnosa.“

Tekst, glazbu i aranžman pjesme „Pogled kao plamen“ potpisuju Vojan Koceić i Elvis Sršen Noa.

 

Novu pjesmu koju izvode NoA i Lea Mijatović slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/81182442

 

Sve informacije o Zagrebačkom festivalu pratite na službenoj stranici festivala

Facebook - Lea Mijatović

Facebook  - NoA

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »