Novosti

NoA zna kako ljubav može biti funky – poslušajte novu pjesmu uz koju ćete se zaljubiti

Objavljeno:

NoA zna kako ljubav može biti funky – poslušajte novu pjesmu uz koju ćete se zaljubiti

Pjesma „Ti znaš“ koju nam donosi NoA, spoj je odličnog funky-r'n'b zvuka i aranžmana koji ulazi u uho.

Kako NoA objašnjava, pjesma je nastala od dionica na gitari koju je kreirao njegov prijatelj i vrhunski glazbenik Zvonimir Čović iz Opuzena.

„Najviše volim kad mi kolege daju ideju koja je u njihovoj glavi trebala biti nešto sasvim deseto. Ja to onda provučem kroz svoj, ponekad melankolični, funk pop ili r'n'b prizvuk. Onda kad tome dodamo i moje emocije, dobijemo pjesmu 'Ti Znaš'.“ – rekao je NoA

Funky pjesmu prati i funky spot snimljen u 4allGym teretani i to u boks ringu. Pod režijom Marka Čordaša iz Studija Jeka, ideja je bila prikazati ljubav za koju se treba boriti.

Spot za pjesmu „Ti znaš“ pogledajte na sljedećem linku:

Mlada i prekrasna Lea Švec Dumbović ušla je u ring s Noom, a spoj glazbe i plesa zaokružio je cijelu pjesmu.

„Mislim da se u iskrenoj emociji koja se provlači kroz pjesmi može naći svatko tko se bar jednom zaljubio, sve nade u to polagao i za to se borio. Tako da vjerujem da će doći do svačijeg uha i srca“ – zaključio je NoA

Pjesma je snimljena na relaciji Opuzen/Zagreb. Glazbenu postavu čine Jan Ivelić na bubnjevima, Ante Jurinović na basu, Zvonimir Čović na akustičnoj gitari, Al Duke na električnoj gitari. Elvis Sršen NoA za je svoju pjesmu napravio cijeli aranžman te snimio klavijature, električnu gitaru i vokale.

Novu pjesmu „Ti znaš“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/ti-znas

 

Nou pratite na njegovom Instagramu i  Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »