Novosti

NOVI SPOT COLONIJE NATJERAT ĆE VAS DA ZAPLEŠETE!

Objavljeno:

NOVI SPOT COLONIJE NATJERAT ĆE VAS DA ZAPLEŠETE!

Colonia je snimila novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj zapečatiti status najplesnijeg ljetnog hita!

Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom  idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta.

Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom!“- rekao je Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.

Novi Colonijin spot za pjesme Lei, lei pogledajte na sljedećem linku

Boris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit „Lei lei“, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.

Mene  raduju snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo!“ – izjavila je Indira koja je za atraktivne kostime u spotu angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.

 

Sve novosti oko Colonije pratite na njihovoj službenoj http://www.colonia.hr te Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »