Novosti

Novi spot Jelene Radan za pobjedničku pjesmu sa Šibenskog festivala

Objavljeno:

Novi spot Jelene Radan za pobjedničku pjesmu sa Šibenskog festivala

Foto: Filip Tot

 

Pjesma Jelene Radan, „Negdje tamo gore“, koja je oduševila stručni žiri ovogodišnjeg Šibenskog festivala i odnijela pobjedu, dobila je i svoje video izdanje.

Spot za pjesmu „Negdje tamo gore“ snimao se na nekoliko lokacija u Turopolju polovicom rujna, a ekipa zaslužna za ovaj video uradak je većinom ista kao i za prethodna dva spota. Režiju potpisuje Boris Sekulić, kao i scenografiju, dok je direktor fotografije Filip Tot. Spot je i ovaj put montirala Maida Srabović.

 

Pogledajte spot:

 

"Snimanje je prošlo u skladu i baš dobroj atmosferi i lijepom vremenu. Selili smo se poput karavane na nekoliko lokacija u šumi, na trošnom mostu i na livadi. Svi su znali svoj dio i zahvalna sam svima na njihovoj vještini i talentu. Nikša i Eldan su podnijeli najveći teret obzirom da su trčali, vukli, igrali šah, telefonirali, hodali po trošnom mostu, bacali kamenje u vodu... Ja sam samo šetala i pjevala. Ponosna sam na cijelu ekipu i na izvedbu ovoga spota. Kadrovi su divni i eterični, nabijeni emocijom." – rekla je Jelena Radan

Glavni akteri u spotu su glumci Nikša i Filip Eldan iz varaždinskog HNK koje je usmjeravao Goran Guksić zadužen za koreografiju.

Kostimografkinja je Ljupka Tanevska, a za make up i frizuru zaslužni su Petra Sever i frizerski salon Mandala.

 

***

Jelena ovom pjesmom nastavlja niz svojih autorskih djela s kojima će u skorijoj budućnosti upotpuniti uzbudljiv album, a priprema i nekoliko koncertnih događanja kojima se veseli i s kojima nastoji obilježiti sljedeću godinu.

Uz Jelenu i Anitu Valo kao koautorice glazbe, te Jelenu kao autorice stihova, Edija Cukerića i Konrada Mulvaja, producentsko-aranžerski tim, klavirske dionice na klavijaturama odsvirao je Hrvoje Galler, a Paul Kempf dionice stringsa, dok je udaraljke odsvirao Tin Ostreš.

Pjesmu „Negdje tamo gore“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/us/album/71909522

Jelenu Radan možete pratiti na njenom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »