Novosti

Novo ime na regionalnoj glazbenoj sceni - Antonio Bratoš!

Objavljeno:

Novo ime na regionalnoj glazbenoj sceni - Antonio Bratoš!

Prvi singl "Anananana" najavljuje nadolazeći album koji bi trebao biti objavljen sredinom 2019. za Sipa Music / Menart.

 "Anananana" je ljubavna pjesma koja govori o onom što je moglo biti da su okolnosti bile drugačije, plesnog je ritma, bogate produkcije, prepune "živih" instrumenata i zaraznog refrena.

Tekst pjesme potpisuje Antonio Bratoš, glazbu su radili Antonio Bratoš i Milovan Bošković ("Zemlja Gruva"), koji je ujedno odgovoran i za produkciju. Svoj doprinos su dali i ostali članovi Zemlje Gruva, svatko na svoj način.

 Mastering je radio Silvio Pasarić (Studio Sipa Music).

 Bratoš je također frontmen i autor pjesama dubrovačke glazbene skupine "OPG", koja je svoj prvi album "Kompost" i spot za pjesmu "Eko Certifikat" objavila prošle godine (Sipa Music, ZG).

Sličan koncept namjerava zadržati i na svom samostalnom albumu.

 Dakle, eklektičan album pjesama različitih stilova.

Za razliku od OPG-ovskog duhovitog širenja svijesti, na samostalnom albumu Antonio Bratoš će pokazati svoju intimniju stranu.

 Pjesmu “Anananana” slušajte i na Deezeru.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »