Novosti

Pogledajte novi spot Amela Ćurića - „Mijenjam ovaj grad“!

Objavljeno:

Pogledajte novi spot Amela Ćurića - „Mijenjam ovaj grad“!

Nakon suradnje s Massimom u pjesmi „Neizdrživo“ te drugog singla „Te zime“, Amel Ćurić predstavlja brzu i plesniju pjesmu koja će, kako i sam kaže, savršeno upotpuniti njegovu koncertnu setlistu.

Pjesma se zove "Mijenjam ovaj grad", a sama najava novog singla kojeg od prethodnih pjesama razlikuju dinamičniji i brži taktovi, izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Autori pjesme "Mijenjam ovaj grad" su Damir Bečić i Borislav Domazet, a snimana je u studiju Dušana Alagića.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i video spot u režiji Suada Baručija. Postprodukciju spota radio je poznati redatelj Dario Radušin, a po prvi se put kao izvršni producent i ko-montažer potpisuje Amel Ćurić.

Spot za pjesmu „Mijenjam ovaj grad“ pogledajte na sljedećem linku:

„Spot je sniman filmskom kamerom, a samo snimanje spota je trajalo dva dana.  Bilo je dosta zahtjevno, ali moram priznati i vrlo zabavno na setu. U spotu se uz Jasminku Adrović iz Sarajeva, pojavljuje i oko 30 statista. Ovaj spot je zaista nešto posebno u mojoj karijeri baš zato sto se po prvi put potpisujem i kao izvršni producent i montažer.“- rekao je Amel Ćurić.

Njegova prva pjesma "Neizdrživo" na Youtubeu broji preko 3 i pol milijuna pogleda, dok je njegov posljednji singl "Te zime"  prešao 4 i pol milijuna klikova. Ne sumnjamo da će i nova pjesma vrlo brzo naći svoj put do sve većeg broja publike.

Amela Ćurića pratite na njegovom Facebook profilu.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »