Novosti

Prvi LP Matije Cveka od danas u prodaji

Objavljeno:

Prvi LP Matije Cveka od danas u prodaji

Nevjerojatna energija koju ovaj mladi glazbenik prenosi svakom svojom pjesmom, kulminirao je sredinom travnja ove godine izlaskom njegovog albuma prvijenca „Izbirljivo i slučajno“.

Prva potpisana edicija CD-a rasprodana je u rekornom roku, a Matija je zahvalio svim svojim fanovima na velikoj podršci i obećao da će album objaviti i na LP-ju.

Obećao i ostvario – album „Izbirljivo i slučajno“ od danas možete potražiti u svim CD shopovima i na webu Menarta gdje za prvih 50 najbržih kupaca imamo pripremljen potpisani LP.

„Nevjerojatan je osjećaj držati u rukama svoju prvu ploču. Ovim putem zahvalit ću svojim suradnicima, prije svega Alanu Doviću, producentu i koautoru većine pjesama koji je svojom energijom, znanjem i trudom obilježio moj prvi album. Mislav Žabarović koautor je pjesama Visine i Blizu(69) za koju je produkciju radio Edin Tahirović. Sinergija i razumjevanje obilježilo je naš stvaralački proces i na tome im najveća hvala. Hvala i svim glazbenicima, našim prijateljima koji su ostavili tračak svog talenta i znanja na ovom albumu.“ – rekao je Matija Cvek

 

Cijeli album Matije Cveka dostupan je na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/145468641

 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Instagramu i Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »