Novosti

Sia #1 na Billboardovih Hot 100

Objavljeno:

Multiplatinasta glazbenica Sia i njezin aktualni hit singl "Cheap Thrills" popeli su se na prvo mjesto Billboardove ljestvice Hot 100. Singl je među ostalim #1 na Shazam USA Top 200 chart i #3 na Spotify Global Chart. Spot je na YouTubeu pogledan gotovo 400 milijuna puta.

Ovo je njezin prvi #1 na Billboardovih Hot 100. Pjesma je objavljena na njezinom aktualnom albumu "This Is Acting". Svestrana Sia je najavila i sjevernoameričku turneju, prvu u pet godina, a nazvala ju je "Nostalgic For The Present Tour". Na turneji će joj se pridružiti trinaestogodišnja plesačica Maddie Ziegler.

Maddie je glumila u spotovima Sije: "Chandelier", "Elastic Heart", "Big Girls Cry", "Cheap Thrills", a s njom je nastupila i na dodjeli nagrada Grammy 2015.

Turneja će obuhvatiti 22 grada, a počinje 29. rujna u Seattleu.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »