Novosti

TOMISLAV GOLUBAN pogledajte novi spot Drivin' & Ridin'

Objavljeno:

Treći video uradak sa 6. studijskog albuma „Blow Junkie“ usnoharmonikaša Tomislava Golubana je pred vama. Videospot za pjesmu „Drivin' & Ridin'“ sniman je na ribnjacima Bobovica, ŠRD Samobor uz gomilu komaraca koje je Goluban bezuspješno pokušavao uloviti tijekom cijelog snimanja. Redateljica spota je Anđela Zebec, a Golubanu se na snimanju pridružio gitarista Ivan "Johnny" Veljača.

Kako izgleda novi spot Tomislava Golubana, možete pogledati na sljedećem linku

„Ovo je bilo jedno o težih snimanja. Znate kad Murphyjev zakon djeluje svakih 5 minuta i ništa ne ide kako ste planirali. Snimanje me čak u nekim trenutcima podsjećalo na film "Deliverance". Na kraju se sve ipak dobro završilo, a i pronašli smo predivno prirodu, izvrsne prijatelje i ugodno društvo u sklopu ŠRD Samobor.“ – rekao je Tomislav Goluban

Ovo je ujedno i posljednji singl s albuma „Blow Junkie“ koji je izvrstan air play i pozicioniranje na brojnim top listama ostvario upravo u domovini bluesa, SAD-u.

Tomislava Golubana pratite na njegovim službenim stranicama:

 

Web: http://www.goluban.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TomislavGolubanHarmonica

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »