Novosti

Tradicionalnom recepturom Nikola Marjanović I Skansi došli do novog hita „Naš mali raj“

Objavljeno:

Tradicionalnom recepturom Nikola Marjanović I Skansi došli do novog hita „Naš mali raj“

Nakon velikih radijskih uspješnica „Gloria“ i „Nevidljivo“ kojima je Nikola Marjanović obilježio radijski eter, stiže nam i njegova nova pjesma „Naš mali raj“.

Kako i sam Nikola kaže, već bi se moglo reći da su tradicionalnom recepturom on i Skansi došli do ovog singla.

"Skansi biva turbo kreativan, napisao je i snimio pjesmu u jednom danu. Nazvao me i rekao 'dođi do mene, ovo moraš otpjevati' ... - i kao i obično, do kraja dana imali smo hit." – rekao je Nikola Marjanović prilikom predstavljanja pjesme

Za „Naš mali raj“ je snimljen i video spotu u režiji Krešimira Čižmeka koji pogledajte na sljedećem linku:

Mlada djevojka koja glumi u spotu je Sara Matec, karizmatična dvadesetogodišnja Riječanka koja opija svojom jednostavnošću i minimalizmom.

"Na snimanju je bilo stvarno super. Prije svega ležerno. S Nikolom je gušt raditi jer je pravi profesionalac i  nije mu problem nešto napraviti ako će to podići kvalitetu finalnog produkta. Saru smo snimali odvojeno i samo dobre riječi mogu o njoj reći. Jedna iznimno draga i pristupačna osoba. S onim super stavom: "Sara, bi li mogla..." -"Može!" i osmijehom na kraju. Odigrala je sve što smo joj rekli; slatko, šašavo, sexy, mazno... U spotu smo prije svega gledali dinamiku, a to je ono što je Nikoli bilo najbitnije. Stoga je glavna nit vodilja bila napraviti video koji zaista diše s pjesmom, a da je pritom moderno. Sve ostalo je nekako došlo spontano." – izjavio je redatelj spota Krešimir Čižmek

Nikola marljivo radi na novim pjesmama koje će uskoro zaokružiti u jednu cjelinu te izdati svoj novi studijski album.

Novu pjesmu Nikole Marjanovića slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/64212382

Nikolu Marjanovića pratite na njegovom facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »