Novosti

U novoj pjesmi Sebastian Popović na svoj je način opisao noćnu stvarnost svoje generacije

Objavljeno:

U novoj pjesmi Sebastian Popović na svoj je način opisao noćnu stvarnost svoje generacije

Zagrebački kantautor Sebastian Popović predstavlja novi singl, pjesmu „Etanol“ kojom je na svoj način opisao noćnu stvarnost svoje generacije.

 

Na ovakav glazbeni iskorak ohrabrio ga je izvanredan rezultat pjesme "Maksimum" s kojom se prvi put u svojoj karijeri pojavio u društvu najboljih; na nacionalnoj glazbenoj listi HR TOP40.

 

Za pjesmu „Etanol“ u režiji Darija Radusina snimljen je i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

 

Kao sin nekadašnje pjevačke legende, Daniela Popovića, Sebastian se od malih nogu u kući susretao sa svim estradnim pojavama. Dok je bio klinac, glazbena karijera uopće ga nije zanimala. Htio je biti informatičar; bio je zaluđen kompjuterima. Kako je sazrijevao, počeo je sve više izlaziti, noćima je izbivao od kuće. I jedne noći je prelomio.

 

„Svidio mi se taj boemski život. Ima nešto valjda i u genima. Shvatio sam tada zašto je moj stari tako živio. Glazba je počela samo u jednom trenutku izlaziti iz mene. Prvo sam to ignorirao, ali s vremenom me skladanje i pisanje potpuno obuzelo. I predao sam se. To je sad moj život“ - poručuje mladi talentirani glazbenik.

 

Novu pjesmu Sebastiana Popovića slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142968144

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »