Novosti

„Vatra ljubavi“ je moćna pop rock balada koju donosi Lidija Bačić Lille

Objavljeno:

„Vatra ljubavi“ je moćna pop rock balada koju donosi Lidija Bačić Lille

Retro pop balada „Vatra ljubavi“ novi je singl s tek nedavno izašlog Lidijinog albuma „Flashback“.

Od samog izlaska, ova pjesma bila je jedna od omiljenih i njoj i publici jer, uz vrlo emotivan tekst, ova pjesma pokazuje i svu raskoš Lidijinog glasa.

Spot koji je snimljen pod redateljskom palicom Ognjena Mihovilića, dio je koncepta od 6 spotova nazvanih „Warehouse Artwork Video“ kojima je popraćen album, a pogledajte ga na linku:

 

 „Pjesma 'Vatra ljubavi' nastala je negdje sredinom rada na albumu 'Flashback'. Rekao bih da se ona dogodila u nekoj zlatnoj sredini pa je zato nekako posebna i originalna. Takva pjesma kao da je falila u 80-ima i dogodila se, evo, tek sada.

Ova pjesma je jedna jako dobra uptempo pop/rock balada na koju smo jako ponosni. Moram priznati da je rad na ovom albumu s Lidijom i Fayom bilo jedno nezaboravno glazbeno putovanje kroz vrijeme i uživali smo u svakom trenutku njegovog nastanka.“– poručio je Simba, autor glazbe i aranžmana.

 

Tekst za pjesmu „Vatra ljubavi“ napisao je pisao Fayo.

 

Cijeli album „Flashback“ slušajte na svim streaming servisima:

https://bfan.link/flashback-lille

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »