Novosti

“Vino rumeno” Lidije Bačić Lille i grupe Vigor zabavni je hit mjeseca!

Objavljeno:

“Vino rumeno” Lidije Bačić Lille i grupe Vigor zabavni je hit mjeseca!

Nakon singla „Jedna je noć“ kojim je najavila izlazak albuma „Revolucija“, Lidija Bačić Lille, u suradnji s grupom Vigor, predstavila je singl „Vino rumeno“ koji već mjesecima uspješno kotira na top listama. Pjesma se punih 14 tjedana nalazi se na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40, a u aktualnom tjednu nalazi se na odličnom 20. mjestu.

„U lipnju smo pak prikupili četiri top-liste HR top 40, zbrojivši ih dobili smo najuspješniju pjesmu zabavnoga žanra u mjesecu i to je upravo pjesma „Vino rumeno“ – poručuju iz Hrvatske diskografske udruge.

“Drago mi je da su radio urednici i publika prepoznali hit ‘Vino rumeno. Pjesma  sjajno prolazi na koncertima, a na YouTubeu imamo preko 3 milijuna pogleda. Sjajna vijest je i da smo prvi na listi zabavne glazbe. Hvala mom producentu i autoru Fayi, Raayu kao autoru glazbe i dragoj grupi Vigor za suradnju. Naravno, hvala i Fayo Musicu i Menartu kao izdavačima”,  izjavila je Lidija.

Prava Dalmatinka i simpatični Slavonci ujedinili su snage u pjesmi koja pršti pozitivnom energijom. Spoj Lidije i Marija, njihovi zarazni osmijesi, izuzetne vokalne sposobnosti, razigrani karakteri i ljubav prema glazbi vidljivi su u svakom djeliću pjesme.

Nakon pjesme „Vino rumeno“, Lidija Bačić Lille objavila je aktualni singl „3 minute“ s kojim je nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu.

Po mnogima žena s najsavršenijim mjerama kod nas, svojim je fenomenalnim glasom i stasom te neobranjivim osmijehom, ušla u glave svih Hrvata i Hrvatica i osvojila cijelu regiju.

Nakon nastupa na CMC festivalu, Lille čeka radno ljeto s više od 30 koncerata od Ljubljane do Dubrovnika.

Uz sve to svestrana Lidija radi na svom web shopu te Planet Lille Show u kojem će pobjednik showa dobiti priliku s Lidijom snimiti duet. Glumi u filmu "Aleksi" koji uskoro izlazi, a pojavit će se i u jednoj domaćoj seriji na jesen o čemu više informacija donosimo uskoro.

Pjesmu „Vino rumeno“ možete slušati i na Deezeru.

https://www.deezer.com/en/album/59568042

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »