Novosti

Vokalna suradnja Jelene Radan i Ladarica u kreacijama Damira Begovića

Objavljeno:

Vokalna suradnja Jelene Radan i Ladarica u kreacijama Damira Begovića

Foto: Petra Sever

Pjesma s kojom se Jelena po prvi puta pojavljuje na Zagrebačkom festivalu, najnoviji je singl oplemenjen suradnjom s dvije dame, Jadrankom Gračanin i Janjom Ivančan – dvjema vječnim Ladaricama, bivšim članicama ansambla Lado.

Video spot sniman u studiju Film rental u režiji Borisa Sekulića, a pod paskom direktora fotografije Rina Barbira, temeljen je na iznimnoj kolekciji talentiranog Damira Begovića, modnog dizajnera koji je nedavno ovom kolekcijom Ex-vonia zadobio veliku pažnju, te pobijedio na natjecanju za mlade dizajnere na Novom Zelandu.

Video spot pogledajte na sljedećem linku:

„Boris je sjajno uočio poveznicu koju može imati ova pjesma i Damirova kolekcija. Upravo dramatičnost i kreacije koje oduzimaju dah postaju glavne uloge ovoga spota – prožete tradicijom, taman pomaknute dovoljno da izražavaju Damirovu osobnost, a opet sam ih slobodna bila i sama prisvojiti u trenutku snimanja. Zahvalna sam na Damirovoj spremnosti da podijeli svoju divnu priču s nama, zahvalna sam Jadranki i Janji koje su svojim znanjem i iskustvom bile spremne ukazati nam čast i biti dijelom naše ekipe i hvala im na prilagodbi. Ovo je zaista spoj zrelosti i mladosti, tradicije i kreiranja novog. Ma, divno je biti u odličnim rukama znalaca i vjerovati im.“ – rekla je Jelena Radan

Selma Mekić naglasila je spot koreografijom, a za make up je ponovo zaslužna Petra Sever, dok je uz stalnu Mandalu, za frizuru na setu zaslužan sam Damir Begović. Montažu je i ovaj put izvela Maida Srabović.

Producent pjesme je Jelenin dugogodišnji suradnik Edi Cukerić, koji je uz Konrada Mulvaja zaslužan i za aranžman. Pjesmu su uz Jadranku i Janju oplemenili i Luka Žužić na trombonu, te Luka Geček na el. gitari.

S pjesmom „Samo Me Ljubi“,  Jelena nastavlja niz autorskih pjesama ( „Kad nas ne bude“, „Nismo više isti ko prije“, „Negdje tamo gore“ na kojoj joj se pridružila Anita Valo) u kojima uživa, ali ujedno i uznemiruje samu sebe pitanjima je li ona početna idejna misao uspješno realizirana u konačnoj verziji pjesme.

Novu pjesmu Jelene Radan slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/85329922

Jelenu Radan možete pratiti na njenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »