Novosti

Žanamari snimila Apokalipsu u karanteni

Objavljeno:

Žanamari snimila Apokalipsu u karanteni

Žanamari je pronašla najbolju formulu za prebroditi ove dane društvene distance i izolacije, a to je fokusirati um na kreiranje nečeg pozitivnog.

Iz karantene obitelji Perčić upravo je izašao rezultat njihove kreativnosti u obliku nove pjesme i spota “Apokalipsa”.

Spot za pjesmu „Apokalipsa“ pogledajte na sljedećem linku:

 

“Naslov pjesme je metafora koju svatko može protumačiti na svoj način, ali definitivno se referira na duboke emocije. Svi moji tekstovi dolaze iz duše pa tako i ovaj. Napisala sam ga prije par mjeseci i čekao je trenutak inspiracije da bude uglazbljen. Nakon kraće krize u ovoj izolaciji jedno jutro sam se probudila i rekla Makiju - Idemo u studio!” ispričala je Žanamari te nastavila: “Mislim da ovu situaciju možemo jedino pobijediti pozitivnom energijom, usmjeriti um na ono što volimo i što zaista želimo raditi 24 sata dnevno, a nerijetko za to nemamo vremena. Ako se okrenete kreativnosti i aktivnosti vaš imunitet će to osjetiti te biti vaš snažan saveznik u ovim danima kaosa. Ostanite mi zdravi i izdržite ove dane u domovima. Niste sami, iako smo odvojeni zidovima, zajedno smo u ovome. Možda više zajedno nego što smo ikada bili!”

 

Novu pjesmu „Apokalipsa“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/138986944

Žanamari pratite na njezinom Instagramufacebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »