Njegova strana priče Tebi - NOVA NAKLADA U PRODAJI OD 11. VELJAČE! (Dean Pelić)

3. veljače 2017. počele online narudžbe za novo, limitirano izdanje (traju do isteka zaliha). Nelimitirano izdanje knjige će u redovnoj prodaji biti dostupno od 11. veljače! Kliknite za više informacija.

Njegova strana priče Tebi - NOVA NAKLADA U PRODAJI OD 11. VELJAČE!
Njegova strana priče Tebi - NOVA NAKLADA U PRODAJI OD 11. VELJAČE!
Dean Pelić

Opis

Limitirano izdanje knjige je rasprodano!  Nelimitirano izdanje knjige će u redovnoj prodaji biti dostupno od 11. veljače, a možete ga naručiti i na prodaja@menart.hr. U mailu je potrebno navesti Vaše podatke:

Ime i prezime kupca:

e-mail adresa:

broj mobitela ili fiksnog telefona:

adresa za dostavu knjige:

količina knjiga koje naručujete:

Dostava za knjigu koju naručite preko prodaja@menart.hr  je besplatna,  a plaćate pouzećem!

Njegovu stranu priče Tebi, napisao je naš poznati maneken, bloger, kolumnist i HTV-ov voditelj, Dean Pelić. Odlučio je ukoričiti izabrane kolumne objavljene na Index Rouge, i tada novu, još neobjavljenu kolumnu kao i pjesmu iz još neobjavljene zbirke pjesama. Objavio ih je u knjizi "Njegova strana priče Tebi" i oborio rekorde.  Naime, knjiga je još prije početka službene prodaje prve naklade oborila rekord u pretprodaji već je u prvom danu s pretprodajnog trona na www.apm.hr skinula hit naslov "Grey", autorice E L James, odnosno aktualni nastavak u nizu serijala "Pedeset nijansi sive". Na dvosatnom potpisivanju i druženju uz knjigu na zagrebačkom Interliberu 2016. godine, Dean je također oborio rekord u broju prisutnih obožavateljica, ali i potpisanih knjiga.  

Među tisućama obožavateljica, ali i obožavatelja su i poznate hrvatske dame koje je Njegova strana priče jednostavno oduševila:

"U vremenu kada je potražnja za onim što je očima vidljivo glasnija nego ikada prije, pogled mi je jednom pao na kolumne Deana Pelića. Romantično. Ljubavno. Čeznutljivo. Banalno? Nikako! Veliki lajk za svaku dušu koja traga i čezne za onim što je očima nevidljivo, a samo je srcu poznato.", Nina Badrić

“Vjerujem da će ovo štivo rado čitati žene - napokon netko tko ih jako razumije, kao melem na ranu. No nadasve bi bilo korisno, i to jako preporučam, da Njegovu stranu priče pažljivo čitaju muškarci! Jer upravo tako bi trebalo razumjeti nju iz njegove perspektive.", Tončica Čeljuska

“Njegova strana, druga strana, protivnička strana, neprijateljska strana? No, nije baš tako bilo! I on je za miroljubivu koegzistenciju. I on bi volio da je život cvjetna livada. Svoja promišljanja, iskustva, dvojbe hrabro dijeli s jednima i drugima. I navija za sebe i nas.”, Daniela Trbović

Riječi Nine, Tončice i Daniele ujedno otkrivaju bit kolumni "Njegova strane priče" objavljenih na portalu index.hr.

Cilj je bio da ovo zanimljivo štivo u izdanju Menarta potakne čitatelje na neka nova razmišljanja, probudi neke nove nade i uvede ih u svijet još uvijek postojećih džentlmena. A sudeći prema interesu i upitima za kupnju koji svakodnevno još uvijek stižu u inbox autora i izdavača, to mu je itekako uspjelo. I eto nas s novom nakladom, savršenim poklonom za Valentinovo!

"ZALJUBI SE U DUŠU. TIJELO SVATKO MOŽE IMATI."

Više na:

www.deanpelic.com

http://www.facebook.com/DeanPelic

www.menart.hr

Specifikacije

Područje beletristika-chick lit-popularna psihologija/osobni razvoj

ISBN 978-953-7830-10-6

Izdavač Menart

Godina izdanja 2015.

Broj stranica 199

Format 130 x 200 mm

Uvez meki

Autor Dean Pelić

Urednik izdanja Dean Pelić

Cijena 99,90 kn

Kontakt

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

Kontakt

Naše Knjige

Zavirite u zanimljiv svijet glazbenika, napeti roman ili potražite zdravi recept…

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

Newsletter prijava.

Prijavite se na primanje Menartovih novosti.