Barbie: Princeza s otoka

Barbie razgovara i pjeva sa životinjama.

Barbie: Princeza s otoka
Barbie: Princeza s otoka
Barbie as the Island Princess (2016)

Sinopsis

Vrijeme je da zaplovimo s Barbie kao otočnom princezom u ovom dugometražnom, originalnom animiranom mjuziklu koji uključuje devet prekrasnih pjesama.

Nakon što preživi brodolom i završi na otoku, djevojčica Rosella (Barbie) raste učeći razgovarati i pjevati s novim prijateljima: Sagijem, crvenom pandom, paunom Azulom i slonićem Tikom. Kada kraljević Antonio otkrije njezin tropski otok, želja da otkrije vlastitu prošlosti vodi Rosellu na putovanje u kraljevićev dvorac. Dok ona i njezini životinjski prijatelji otkrivaju čari civilizacije, sprječavaju i urotu kojoj je cilj otimanje kraljevstva! Kako se pustolovina bliži kraju, Barbie pokazuje da ako te vodi ljubav, čuda su nam bliža nego što mislimo.

Glumci i filmaši

RedateljGreg Richardson

Uloge-

ScenarijElana Lesser i Cliff Ruby

Info

Datum izdavanja (DVD): 20.01.2016.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »