Egzodus: Bogovi i Kraljevi

Koristeci napredne vizualne efekte, ova spektakularna pustolovina unosi nov život u priču o Mojsiju (Christian Bale) koji pobjeđuje faraona Ramsesa (Joel Edgerton) i pokrece 400.000 robova na povijesni bijeg iz Egipta.

Egzodus: Bogovi i Kraljevi
Egzodus: Bogovi i Kraljevi
Exodus: Gods and Kings (2014)

Sinopsis

Od priznatog redatelja Ridleya Scotta (Gladijator, Prometej) dolazi nam Egzodus: Bogovi i Kraljevi, epska priča o čovjeku koji je dovoljno hrabar da izazove moćno carstvo. Koristeći napredne vizualne efekte, ova spektakularna avantura unosi novi život u priču o Mojsiju (Christian Bale) koji pobjeđuje faraona Ramsesa (Joel Edgerton), i pokreće 400.000 robova na povijesni bijeg iz Egipta i zastrašujućeg ciklusa smrtonosnih pošasti.

Glumci i filmaši

RedateljRidley Scott

UlogeChristian Bale, Joel Edgeroton, John Torturro

ScenarijAdam Cooper, Bill Cooper, Jeffrey Caine

Info

Datum izdavanja (DVD): 18.04.2015. Datum izdavanja (Blu-ray): 18.04.2015.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »