Emoji Film

Otkrivanje tajanstvenog svijeta emotikona.

Emoji Film
Emoji Film
Emoji Movie (2017)

Sinopsis

Zaputite se u tajanstveni svijet vašeg pametnog telefona - u Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni. U Tekstopolisu svaki emotikon ima svoj vlastiti izraz lica, osim Genea (T.J. Miller), veselog emotikona koji je rođen bez filtera te zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u namjeri da postane "običan" poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svog snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5-a (James Corden) i poznatog razbijača šifri Jailbreaka (Anna Faris). Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati "popraviti" Genea!

Glumci i filmaši

RedateljToni Leondis

UlogeT.J. Miller, James Corden i Anna Faris

ScenarijTony Leondis i Eric Siegel

Info

Datum izdavanja (DVD): 06.12.2017.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »