Joy

Obiteljska priča koja će vas nadahnuti!

Joy
Joy
Joy (2016)

Sinopsis

Joy je istinita priča o obitelji tijekom četiri generacije, a središtu zbivanja nalazi se  djevojka koja pokreće poslovno carstvo te postaje „glava“ obitelji. Izdaja, razočaranje, gubitak nedužnosti i ožiljci nesretnih ljubavi utiru put ovoj emotivno intenzivnoj komediji o ostvarenju snova u nemilosrdnom poslovnom svijetu. Protivnici postaju saveznici, a saveznici postaju ljuti protivnici dok Joy vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica bilijunskog carstva, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova svoje obitelji. U filmu glume dobitnica Oscara® JENNIFER LAWRENCE, dobitnik Oscara® ROBERT DE NIRO, BRADLEY COOPER, EDGAR RAMIREZ, ISABELLA ROSSELLINI, DIANE LADD, VIRGINIA MADSEN, ELISABETH RÖHM I DASCHA POLANCO. Kao i u prethodnim  filmovima redatelja Davida O. Russella, Joy  prkosi žanru dok pripovijeda o obitelji, odanosti i ljubavi.

Glumci i filmaši

RedateljDavid O. Russell

UlogeJennifer Lawrence, Robert De Niro i Bradley Cooper

ScenarijDavid O. Russell i Annie Mumolo

Info

Datum izdavanja (DVD): 17.05.2016.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »