Marija Magdalena

Priča o Mariji Magdaleni

Marija Magdalena
Marija Magdalena
Mary Magdalene (2018)

Sinopsis

Redatelj Garth Davis (Lav i Povrh jezera) vodi nas u Svetu zemlju u 1. stoljeće prije Krista. Mlada žena (Rooney Mara) napušta svoje malo ribarsko mjesto i tradicionalnu obitelj kako bi se pridružila radikalnom novom društvenom pokretu. Na čelu pokreta je karizmatični vođa, Isus iz Nazareta (Joaquin Phoenix), koji obećava da će se svijet promijeniti. Marija traži novi način življenja i autentičnosti koje su joj uskraćene krutim pravlima. Kako učenje grupe postaje poznatije sve više sljedbenika prihvaća Isusov nauk i njegove inspirativne poruke. Istovremeno, Marijino duhovno putovanje stavlja je u središte priče koja će dovesti do glavnog grada Jeruzalema gdje se mora suočiti sa stvarnošću Isusove sudbine i svom mjestu u njoj.

Glumci i filmaši

RedateljGarth Davis

UlogeRooney Mara i Joaquin Phoenix

ScenarijHelen Edmundson i Philippa Goslett

Info

Datum izdavanja (DVD): 24.09.2018.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »