Pjevajte s nama

Okušajte s u novom pjevačkom natjecanju!

Pjevajte s nama
Pjevajte s nama
Sing (2017)

Sinopsis

Od Illumination Entertainmenta, studija koji nam je donio Tajni život ljubimaca, stiže nam animirana komedija o otkrivanju glazbe koja živi u svima nama. Pjevajte s nama predstavlja zvijezdu Matthewa McConaugheyja kao Bustera Moona, vječno optimističnu koalu koja pokreće globalno pjevačko natjecanje kako bi oživio zapušteno kazalište. Reese Witherspoon daje glas Rositi, podcijenjenoj i iscrpljenoj majci 25 praščića koja očajnički želi osloboditi divu u sebi, Scarlett Johansson je Ash, punk-rock dikobrazica s predivnim glasom ispod bodljikave vanjštine,  a Taron Egerton - Johnny, mladi gorila gangster koji se želi spasiti od problematične obitelji. Pjevajte s nama je glazbeni događaj godine!

Glumci i filmaši

RedateljChristophe Lourdelet i Garth Jennings

UlogeMatthew McConaughey i Reese Witherspoon

ScenarijGarth Jennings

Info

Datum izdavanja (DVD): 18.04.2017.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »