Povratnik

Oscarom nagrađena uloga Leonarda DiCapria

Povratnik
Povratnik
The Revenant (2016)

Sinopsis

Leonardo DiCaprio u Oscarom nagrađenoj ulozi zajedno sa Alejandrom G. Inarrituom, Oscarom nagrađenim redateljem, donosi nam filmsko remek djelo utemeljeno na istinitom događaju.

Povratnik slijedi priču legendarnog istraživača Hugha Glassa (DiCaprio) u naporima da preživi u surovim uvjetima i provede pravdu. Nakon što jedva preživi brutalan napad medvjeda, Glass biva napušten od podmuklog člana njegove lovačke skupine (Tom Hardy). Usprkos poražavajućim izgledima za preživljavanje, Glass se očajnički bori sa nemilosrdnom zimom i nepreglednom divljinom vođen jedino snagom volje i ljubavlju prema supruzi i sinu. Kao nikada prije na filmu, ova epska avantura vjerno dočarava izvanrednu snagu ljudskog duha u borbi za opstanak .

Glumci i filmaši

RedateljAlejandro G. Iñárritu

UlogeLeonardo DiCaprio i Tom Hardy

ScenarijMark L. Smith i Alejandro G. Iñárritu

Info

Datum izdavanja (DVD): 23.05.2016. Datum izdavanja (Blu-ray): 23.05.2016.
  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »