Novosti

2CELLOS sviraju na dodjeli Zlatne lopte!

Objavljeno:

Popularni dvojac 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će 11.siječnja na dodjeli Zlatne lopte, najprestižnijoj individualnoj nagradi nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini. Dodjela nagrade održat će se u Švicarskoj.

Stjepan Hauser i Luka Šulić time će nastaviti niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Imat će priliku biti u društvu nogometnih zvijezdi kao što su Ronaldo, Neymar i Messi što će im biti posebno zadovoljstvo jer uz glazbu vole i nogomet. Ovim Fifinim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud. Uz to, ovim će gostovanjem još jednom doprinjeti promociji Hrvatske u svijetu.
Prošle su godine objavili hvaljeni album "Celloverse", a pred njima je još jedna godina svjetske turneje i proslava petog rođendana uspješne karijere.


Uz njih će na dodjeli Zlatne lopte nastupiti i Leona Lewis, koja se proslavila sa singlovima kao što su "Bleeding Love" i "Better In Time".

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »