Novosti

Elvis Sršen NoA donosi funk ritam jeseni u novom spotu za pjesmu „Ritam ljubavi“

Objavljeno:

Elvis Sršen NoA donosi funk ritam jeseni u novom spotu za pjesmu „Ritam ljubavi“

Dinamičn, plesan i netipičan – baš takav je „Ritam ljubavi“. Pjesma nosi funk, brzi, ljetni ritam u ove sjetne jesenske dane. Jesen je vrijeme kada svi upadamo u neku melankoliju, nostalgiju za ljetom i kada nas hvata standardna rutina. Zato kroz ovu pjesmu želimo dati dobar zvuk jeseni i oživjeti ljeto u jesenskim danima.

 Spot pogledajte na sljedećem linku:

 

„Ritam ljubavi“ je autorski projekt s Vojanom Koceićem, a spot za pjesmu je nastao u suradnji s The Drawbook Pictures studijom. Ideja je bila stvoriti pjesmu koja je homage ludim, nepromišljenim i intuitivnim ljubavima, a kroz spot prikazati tu ludu privlačnost. Talentirana glumica Klara Mucci svojom glumom i plesom nosi ritam i nemir – iz scene u scenu, a moj bend, The Funkblasters daju pjesmi dobar, plesni, funk stil. Plešući, mimoilazeći se i sudarajući se gradskim ulicama ideja spota bila je prikazati dvoje ljudi koji osjećaju privlačnost i koje na kraju spaja upravo „ritam ljubavi“. Ova pjesma za mene je posebna jer je u potpunosti funk, a spot jer je u njemu ulogu dobio i Simba – meni najdraži i najposebniji pas na svijetu. Zato, ubrzaj ritam, pojačaj dobar zvuk jeseni i uživaj u ritmu ljubavi. – rekao je NoA

 

Pjesmu „Ritam ljubavi“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/105747772

Nou pratite na njegovom Instagramu i  Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »