Novosti

Manntra predstavlja novi singl „Ori Ori“ s kojim najavljuju i novi album

Objavljeno:

Manntra predstavlja novi singl „Ori Ori“ s kojim najavljuju i novi album

„Ori Ori“ je prvi singl grupe Manntra s kojim bend najavljuje novi album čiji je izlazak planiran za ožujak iduće godine.

Manntra je spot za ovu pjesmu snimila tik prije početka pandemije pa su imali mogućnost uključiti velik broj statista na setu.

 

Spot za pjesmu „Ori Ori“ pogledajte na sljedećem linku:

 

Novi album koji Manntra najavljuje je drugi album koji će biti izdan i na inozemnom tržištu. S albumom „Oyka“ iz 2019. godine, Manntra je odradila preko 30 koncerata diljem Europe te svirala pred više od 100 000 ljudi.

Turneja je, nažalost, prekinuta zbog pandemije, ali band najavljuje novih 30 koncerata krajem 2021. i početkom 2022. godine.

 

"Nerealno je očekivati da će biti moguće svirati po klubovima i dvoranama za preko 1000 ljudi u Europi prije kraja 2021. godine. Trebamo biti realni i koliko god nas čeka teška i sumorna zima, nadamo se da će se barem jedan dio rock fanova (i onih koji možda to postanu) razveseliti s novim materijalom i spotovima, a mi ćemo ga promovirati na turnejama prvom prilikom! Radujemo se povratku u staro normalno!" – poručili su iz Manntre

 

Novu pjesmu Manntre slušajte i digitalno:

https://backl.ink/143313433

Manntru pratite na njihovom facebooku.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »