Novosti

Nakon višegodišnje pauze Bumerang predstavlja novu pjesmu „Vjeruj mi“

Objavljeno:

Nakon višegodišnje pauze Bumerang predstavlja novu pjesmu „Vjeruj mi“

Grupa Bumerang koja se 90-tih godina proslavila s pjesmom „Čuča“, nakon nekoliko godina diskografske pauze, vraća se na scenu i predstavljaju novi singl, pjesmu „Vjeruj mi“. Autor teksta i glazbe je Zoran Mišolongin , a za aranžman pjesme uz Zorana, bili su zaduženi članovi Bumeranga.

 Pjesma je snimana u studiju Moderato u Zlatar Bistrici, a masterirana je od strane Luke Kovačića u Viton Music Studiju.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i video spot u prelijepom hrvatskom Zagorju na području dvorca Trakošćan i mjesta Sv. Križ Začretje u režiji Izoom Produkcije, Zagreb.

 Spot možete pogledati na sljedećem linku:

 „Novi singl „Vjeruj Mi“ je pjesma dobrog zabavnog pop karaktera s melodijom koja lagano ulazi u uho. Tim karakteristikama želimo vratiti zabavnu pop glazbu na hrvatsku scenu koja je ujedno moderna, a opet odiše dobrim starim vremenima 80'ih kada su ljudi češće odlazili na plesnjake i zabavljali se kroz ples i pjesmu!“ – rekao je Stjepan Lacko iz Bumeranga

 Grupa Bumerang postoji 25 godina (od 1991.), a u tom periodu snimili su 3 albuma. 2014. godine pomladili su grupu i snimili singl „Tobom Proklet“ koji je dobro prošao kod publike. Slijedom toga odlučili su nastaviti sa stvaranjem zabavne pop glazbe.

„Što se tiče nadolazećih koncerata imamo dogovore u hrvatskim klubovima kao i slovenskim te čekamo potvrde datuma. Sve najave koncerata bit će objavljene na našoj facebook stranici.“rekli su dečki iz Bumeranga

  Trenutnu postavu Bumeranga čine:

 Stjepan Lacko - vokal, gitara
Siniša Jurak - bubanj
Aleksandar Antonić - gitara
Goran Crnogaj - klavijature
Bojan Apostolovski – bass

Grupu Bumerang možete pratiti na njihovoj facebook stranici

https://www.facebook.com/GrupaBumerangonline/?fref=ts

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »